NBL za Tuzlu: Kampanju počeli i završili na terenu, te podijelili 10.000 maski (Foto)

0
142

Kako je započela tako je Nezavisna bosanskohercegovačka lista svoju predizbornu kampanju i završila na terenu, u razgovoru s građanima Tuzle.

-Kroz svoju afirmativnu kampanju i neizostavnu direktnu komunikaciju sa građanima svih mjesnih zajednica Grada Tuzla, u proteklih 28 dana nastojali smo direktno na terenu detektovati probleme sa kojima se građani svakodnevno suočavaju i rangirati prioritete njihovog rješavanja kroz rad u Gradskom vijeću Tuzla. Svoju političku kampanju gradili smo na vlastitim projektima, idejama i vizijama, a u direktnom razgovoru s građanima nastojali smo im približiti svoje programske ciljeve za Grad Tuzla u naredne četiri godine i čuti njihovo mišljenje, ne komentarišući i ne omalovažavajući rad drugih – kaže predsjednik GO NBL Tuzla i nosilac liste ove stranke za Gradsko vijeće Tuzle, Edim Kadić.

Danas, posljednjeg dana predizborne kampanje, člnovi liste za GV družili su se i razgovarali s građanima naselja Irac i Kreka, notirajući mišljenja o stvarnim problemima u gradu sa kojima se svakodnevno susreći, a predočili su im i primarne programske ciljeve Nezavisne bosanskohercegovačke liste u budućem periodu za Grad Tuzla.

-Posljednji dan predizborne kampanje za Nezavisnu bosanskohercegovačku listu nije i posljednji dan druženja i razgovora sa vama, dragi građani Tuzle. I u narednom periodu ćemo se družiti i razgovarati u svim mjesnim zajednicama Grada Tuzla još intenzivnije, jer samo kroz zajednički razgovor možemo doći do rješenja svakodnevnih problema u svim mjesnim zajednicama, kojih je nažalost jako mnogo – poručeno je iz NBL za Tuzlu, u nadi da će građani u nedjelju na izborima znati prepoznati vrijednosti koje krase Nezavisnu bosanskohercegovačku listu.

Članovi liste NBL za Gradsko vijeće su tokom posjeta mjesnim zajednicama mještanima podijelili 10.000 zaštitinih maski, saopćeno je iz NBL za Tuzlu.

Download PDF

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here