NBL za Tuzlu: Ibrahim Ibrahimagić u vrijeme pandemije uložio 1,5 miliona KM i zaposlio 25 radnika (Video)

0
389

Nezavisna bosankohercegovačka lista među kandidatima za Gradsko vijeće Tuzle ima poduzetnika Ibrahima Ibrahimagića.

Ko je Ibrahimagić i koje ideje i vizije želi predstaviti kao vijećnik GV Tuzla?
Uložio je 1.500.000 KM u otvaranje fabrike i zaposlio 25 radnika u jeku pandemije. Do 1991. godine radio je kao inspektor kvaliteta i kvantiteta robe, koordinator za Bosnu i Hercegovinu.

Godine 1991. godine registrovao je svoju privatnu firmu pod nazivom ELEKTRO-AGENT Tuzla, koju je prodao 2018. godine.

U maju 2020. godine otvorio je novu firmu REPRO PROM Tuzla, fabriku za proizvodnju ljepila za pločice i stiropor, i pokrenuo metalni dio sa 45 mašina za obradu metala.

Najbolji lijek za Koronu je rad! – tvr5di a u tom vremenu je uradio ono s početka teksta – uložio milion i po maraka i zaposlio 25 radnika.

Svoju ideju i svoju viziju želi predstaviti kroz rad Gradskog vijeća Tuzla, te pokazati da posla za nezaposlene i mlade u BiH itekako ima. Zato je i predložen za kandidata Gradskog vijeća Tuzla na ovogodišnjim izborima, ispred Nezavisne bosanskohercegovačke liste, pod rednim brojem 3.

Njegova poruka za sve građane Tuzle: uskoro će izbori za novi saziv Gradskog vijeća i gradonačelnika grada Tuzla. Moja poruka građanima Tuzle je da prilikom biranja dobro razmisle kome će od ponuđenih kandidata dati glas, jer 31 vijećnik sa gradonačelnikom bore se za egzistenciju 120.000 građana. (Nezavisna bosanskohercegovačka lista za Tuzlu – sponzorirani članak)

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here