Nastavlja se potraga za tijelom djevojčice Danke Ilić

Pripadnici Uprave kriminalističke policije (UKP) iz Beograda i Bora intenzivno rade na pronalasku tijela Danke i utvrđivanju svih činjenica i okolnosti u vezi sa ovim slučajem
nastavljena potraga za tijelom dvogodisnje danke ilic policija i zandarmerija pretrazuju deponije i rezvoare za vodu na potezu od sela zlot ka sumrakovcu
Policija pretražuje deponije i rezervoare za vodu na potezu od sela Zlot ka Sumrakovcu

Potraga za tijelom dvogodišnje Danke Ilić iz Bora se nastavlja, policija i žandarmerija pretražuju teren od sela Zlot ka selu Sumrakovac, na kojem je nekoliko deponija i rezervoara sa vodom, prenosi Radio televizija Srbije (RTS).

Kako RTS navodi, jedan od osumnjičenih za ubistvo je na saslušanju priznao da je premjestio tijelo, što otežava rad policije.

Pripadnici Uprave kriminalističke policije (UKP) iz Beograda i Bora intenzivno rade na pronalasku tijela Danke i utvrđivanju svih činjenica i okolnosti u vezi sa ovim slučajem, a u potragu se priključilo i 50 pripadnika Žandarmerije na potezu od Zlota ka Sumrakovcu.

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta na porodičnom imanju.

Nakon 10 dana potrage i detaljnih provjera svih tragova i informacija, policija je uhapsila dva 50-godišnja muškarca iz Bora, osumnjičena za ubistvo, i oni su sprovedeni u Više javno tužilaštvo u Zaječaru na saslušanje, a određen im je pritvor do 30 dana. Oni se terete za krivično djelo – teško ubistvo u saizvršilaštvu. (tl)

Podijeli

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *