Nakon tragedije u Živinicama: Komšije promatraju policijski uviđaj u nevjerici (Foto)

1
1318

Policijski službenici uz nadzor tužiteljice iz porodične kuće iznijeli su beživotna tijela oca i sina nakon tragedije koja se jutros dogodila u naselju Ciljuge kod Živinica.

Mještani Ciljuga nadomak Živinica u šoku i nevjerici su nakon porodične tragedije u kojoj je prema zvaničnim informacijama iz Tužilaštva TK 54-godišnji Zijad Mujčinović hicima iz pištolja usmrtio 33-godišnjeg sina Admira Mujčinovića, teško ranio suprugu Zadu Mujčinović, a potom izvršio samoubistvo pucavši sebi u glavu.

Porodična tragedija dogodila se jutros oko osam sati u prostorijama kuće u kojoj su majka, otac i sin živjeli, a tačni motivi ovog čina još uvijek nisu utvrđeni.

Prema informacijama do kojih je ranije došao portal Klix.ba, nemilom događaju koji je potresao Živiničane prethodila je svađa između supružnika, nakon čega je Zijad potegao pištolj.

Prema dosadašnjim informacijama s kojima raspolažu u Tužilaštvu TK, Zijad je pucnjima iz pištolja povrijedio suprugu Zadu koja je uspjela pobjeći iz kuće, a nakon toga je više hitaca ispalio u svoga sina Admira koji je podlegao povredama. Na koncu je izvršio samoubistvo tako što je sebi pucao u predjelu glave.

Tragedija u domu Mujčinovića probudila je njihove komšije koji su u šoku i nevjerici. Nijemo posmatraju policijski uviđaj koji i dalje obavlja dežurna tužiteljica u saradnji sa istražiteljima Sektora kriminalističke policije MUP-a TK.

(Klix, foto: TL9)

1 komentar

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here