Nakon smrti dječaka mirno okupljanje na mjestu nesreće

"Zbog saobraćajne nesreće koja se jučer desila u blizini Osnovne škole Aleksa Šantić u kojoj je život izgubio učenik naše škole, zakazujemo mirno okupljanje roditelja večeras u 18h na mjestu pogibije dječaka, u ulici Ramiza Salčina u blizini ležećih policajaca"

0
229

Nakon tragedija koja se dogodila u sarajevskom naselju, u kojoj je kamion udario dječaka (11), uslijed čega je preminuo na KCUS-u, oglasilo se Vijeće roditelja Osnovne škole Aleksa Šantić.

Oni su u saopćenju za javnost najavili da će održati mirno okupljanje na mjestu na kojem je dječak poginuo.

“Zbog saobraćajne nesreće koja se jučer desila u blizini Osnovne škole Aleksa Šantić u kojoj je život izgubio učenik naše škole, zakazujemo mirno okupljanje roditelja večeras u 18h na mjestu pogibije dječaka, u ulici Ramiza Salčina u blizini ležećih policajaca”, saopćili su iz Vijeća roditelja.

Podsjetimo, Dječak kojeg je jučer udario kamion u sarajevskom naselju Nedžarići preminuo je od posljedica nesreće na KCUS-u, objavio je jutros ranije naš portal.

Nesreća se dogodila u neposrednoj blizini Osnovne škole “Aleksa Šantić” u jednoj uskoj i mračnoj ulici, kazano je jučer iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova.

Vozač, koji je sinoć udario 11-godišnjeg dječaka je uhapšen i nalazi se u pritvoru

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here