Najljepša fudbalerka svijeta oponašala Ronalda, pa dobila poziv u reprezentaciju

Ana Maria Marković, Hrvatica koju smatraju najljepšom fudbalerkom na svijetu, govorila je o igračima koji je inspirišu i motivišu da na terenu pruža maksimum od sebe.

Najljepša fudbalerka svijeta oponašala Ronalda, pa dobila poziv u reprezentaciju

Marković je članica Grasshoppersa iz Züricha, a skupila je i pet nastupa za hrvatsku reprezentaciju i postigla jedan gol.

Fudbalerka je priznala da joj je uzor sunarodnjak Luka Modrić, zvijezda Real Madrida i hrvatske reprezentacije, no najdraži joj je Cristiano Ronaldo.

Markovićeva je impresionirana disciplinom koju pokazuje zvijezda Manchester Uniteda te je otkrila da je oponašajućiPortugalca uspjela biti pozvana u reprezentaciju.

“Luka Modrić mi je definitivno uzor. On je fudbaler svjetske klase i predstavlja Hrvatsku. Ima i mnogo dobrih igračicaa, poput Ramone Bachmann. Ipak, moj omiljeni igrač je Cristiano Ronaldo jer je vrlo disciplinova, piše Sport sport.ba.

Mislim da je jako važno da u sportu daš sve i da imaš mentalitet poput Cristiana Ronalda. Dobila sam poziv u reprezentaciju, oponašajući ga”, rekla je Ana Marija Marković, prenosi The Sun.

Međutim, Ana Maria Marković se ne osjeća ugodno kada se povezuje s pojmom “seksi žena”.

“Sviđaju mi se članci u kojima me nazivaju najljepom fudbalerkom ili jednim od najljepših jer me veseli ovo čuti. Ali one koje me opisuju kao najseksi fudbalerku… ne volim ih. Pogotovo zbog porodice”, rekla je ranije Ana.

Podijeli

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *