Najčešće greške koje žene prave u krevetu: Zbog njih muškarci gube želju za seksom!

Kada je riječ o ljubavnim odnosima, mnogi smatraju da ne postoji ljepši osjećaj od toga da se nekom apsolutno prepustite i doživite nevjerovatno zadovoljstvo u krevetu.

Seks je zapravo “ljepak” koji par drži na okupu i pravi razliku između romantičnog i prijateljskog odnosa. Iako nije najvažniji dio jedne veze, na njega bi zaista trebalo obratiti pažnju ako želite da veza traje.

Maraton u krevetu: Uz ove savjete seks će trajati “od jutra do sutra”

Pa opet, dešava se da vrlo često djevojke prave neke nepotrebne greške u krevetu, koje ih mogu koštati njihove veze. Te greške mogu biti produkt neiskustva ili jednostavno činjenice da vam niko nikad na njih nije ukazao. Ako mislite da možda nešto radite pogrešno u spavaćoj sobi, obratite pažnju na našu galeriju jer vam u njoj donosimo najčešće greške kojima su djevojke sklone kada je seks u pitanju.

Bježe od braka glavom bez obzira; neženje bi da se i dalje hrane kod mame VIDEO

Nikad ne iniciraju seks

Činjenica da želite da imate seks sa svojim momkom ne znači da ste djevojka lakog morala. Naprotiv, to je sasvim normalna potreba koju ima svako ljudsko biće i ne bi trebalo da je se stidite. Dakle, ako ste ikad stekli utisak o tome da bi trebalo da čekate dok vaš voljeni inicira seks, zaboravite na to. Kad poželite da gužvate postelju sa njim, preuzmite kormilo i vjerujte nam na riječ: on će vam biti zahvalan na tome.

Uhvatila sam muža kako me vara posle 15 godina braka, odale su ga ove stvari

Glume užitak i orgazam

Iako bi zaista bilo idealno da svaki put kada vodite ljubav sa svojim voljenim doživite orgazam, to ne mora nužno da bude slučaj. To nije strašno i dešava se svima. Međutim, ako odglumite svoj užitak, šaljete svom momku pogrešnu poruku. On će u tom slučaju misliti da je sve uradio kako bi trebalo, što znači da ćete vrlo vjerovatno i sljedeći put ostati bez orgazma. Bolja varijanta je da ga navedete na pravi put i pokažete mu kako da vas zadovolji.

Opsednute su svojim izgledom

Ako vaš momak ima želju za tim da bude sa vama u vezi i vodi ljubav, pri čemu nema apsolutno nikakvih zamjerki po pitanju vašeg izgleda, zašto biste vi bili opsednuti time? Kada je ljubav u pitanju, fizički izgled nije sve. Možda ne izgledate kao top model, ali on vas voli baš zbog toga kakvi ste i nije ga briga što imate celulit na butinama. Prestanite zato da sebe mučite i pokažite malo samopouzdanja u krevetu.

Misle da je muškarci žele non-stop

U redu, priznaćemo: muškarci češće misle na seks od devojaka, to je činjenica. Međutim, to zaista ne znači da misle na njega sve vrijeme i da ga žele 24/7. Oni jednako poput djevojaka mogu biti neraspoloženi i nezainteresovani za seks. Iz ovog razloga je važno da ne pretpostavljate da su uvek spremni za seks. Takođe, ako vas on odbije to svakako ne znači da vas ne voli ili da ste nešto pogriješili, već da je jednostavno imao težak dan ili se ne osjeća dobro.

Biraju krevet kao jedinu opciju za seks

Ako vam se čini da je vaš seksualni život prilično monoton, sve su šanse da se on sveo samo na spavaću sobu. Krevet u njoj nije vaša jedina opcija sa vođenje ljubavi. Ovo je vrlo česta greška koju djevojke prave, jer ne dozvoljavaju sebi da malo eksperimentišu po pitanju mjesta za vođenje ljubavi. Iskoristite svoju maštu i udaljite se malo od spavaće sobe. Kada ste poslednji put vodili ljubav negdje u javnosti? (Ženski magazin)

Podijeli

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *