Motociklista se trkao i usmrtio trogodišnjeg dječaka i njegovu majku

u Fiatu su se nalazili Marija S. i njen trogodišnji sin koji su stradali od siline udara, a osim njih je poginuo motociklista N.Z. (44) koji se motorom zabio u automobil

0
160
(Foto: Nova.rs)

Tri osobe, među kojima je i trogodišnje dijete, poginule su u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Srbiji nešto poslije 12:00 sati, na putu Valjevo-Šabac u mjestu Cerovac.

Do nesreće je došlo prilikom sudara vozila marke Fiat i motora Yamaha. Kako piše Nova.rs, u Fiatu su se nalazili Marija S. i njen trogodišnji sin koji su stradali od siline udara, a osim njih je poginuo motociklista N.Z. (44) koji se motorom zabio u automobil.

Dalje se navodi da je ovu stravičnu nesreću izazvao motociklista koji se trkao te da to tvrde očevici koji su se zatekli na mjestu događaja i ističu da su čuli snažan prasak poput eksplozije.

“Čuo sam jak prasak, učinilo mi se da se sve ruši. Ustao sam i vidio motor koji se zakucao u automobil. Bilo je jezivo, Fiat se od siline udarca izokrenuo nekoliko puta, a vozač motocikla je pao na kolovoz sa raširenim rukama”, kaže očevidac za Nova.rs.

Osim troje stradalih povrijeđena je i jedna osoba, piše Nova.rs.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here