Mostarka izabrana za Miss sporta Hrvatske 2020.

0
178

Nova Miss sporta Hrvatske, Amina Kajtaz, dolazi iz Mostara i trenira plivanje, a pobjedu u ovom natjecanju ljepote izvojevala je u fer i sportskoj utakmici održanoj u subotu zagrebačkom kazalištu Kerempuh.

Jedino što je nedostajalo pa da se sport i ljepota stope u jedno bas kao na kakvom borilistu je jos više vatrene publike. No, više ih i nije moglo biti s obzirom na potrebu poštivanja svih zadanih epidemioloških mjera. U finalu se našlo 13 djevojaka.

Široka je lepeza sportova kojim se bave, od sportske gimnastike i nogometa, preko atletike i skokova u vodu, do, primjerice, stolnog tenisa i karatea.

Za velikog raspleta finalistice su tri put izlazili pred veliki i brojni žiri. Najatraktivniji je bio talent show za kojeg su djevojke u 45 sekundi morali, najbolje što mogu i znaju, predstaviti sport kojeg treniraju. Pošteno je kazati da je pobjednica tu briljirala, prenosi Novi list.

U konačnici nova Miss fotogeničnosti sporta Hrvatske 2020 je Nina Vuković, druga pratilja Miss sporta Hrvatske 2020 je Mia Kalašić, prva pratilja Miss sporta Hrvatske 2020 je Clara Crismanich, a Miss sporta Hrvatske 2020. je Amina Kajtaz, inače kći velikog nogometaša jedne od najboljih generacija Veleža Seada Kajtaza.(bljesak,tl)

Download PDF

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here