Monstrum iz Gradačca: Sulejmanović počinio samoubistvo, uklonjen video!

Ubica iz Gradačca Nermin Sulejmanović pronađen je mrtav. Policija sumnja da je počinio samoubistvo.

Sulejmanović je iz pištolja usmrtio svoju bivšu suprugu i dva muškarca, oca i sina. Ranio je jednog policajca, te još jednog muškarca i ženu na različitim lokacijama. u Gradačcu.

“Možemo potvrditi da su tri osobe ubijene, a tri osobe ranjene u Gradačcu. Lice koje je izvršilo ubistva je nakon lociranja i prije lišenja slobode počinilo suicid”, saopšteno je iz MUP-a TK.

Monstrum iz Gradačca Nermin Sulejmanović koji je ubio svoju suprugu i još dvije osobe i nakon ubistva se obraćao uživo na Instagramu.

U videu koji emitirao rekao je da je ubio još dvije osobe.

– Ubio sam oca i sina, Džengiza. Pucao sam i na policajca, ali mi je pobjegao, ne znam šta je s njim, govori Sulejmanović i rekao da je ovo njegovo zadnje javljanju u životu.

– Ubio bih još kojeg policajca ako mognem. Gotovo je, kazao je on.

Podsjetimo, Nermin Sulejmanović, ubio je svoju suprugu, a ubistvo je prenosio uživo na Instagramu, prenose Vijesti.ba.

Na snimku se, vidi kako uzima pištolj i ženi ispaljuje metak u čelo.

Na snimku se može čuti i plač djeteta.

Snimak ubistva je izuzetno uznemirujućeg sadržaja i nećemo ga objavljivati.

Osim što je poznat u bodibilding krugovima, Sulejmanović je od ranije poznat i policiji.

Naime, 2016. je za njim bila raspisana međunarodna potjernica zbog nasilničkog ponašanja nad policajcem, a godinu ranije bio je uhapšen kao dio narkogrupe Emira Kodžage.

Dok je policija tragala za njim, on je objavljivao slike na Instagramu i javljao se uživo, govoreći da je ubio još dvije osobe.

Objavio je sliku sa kćerkom i ženom. Uz opis, “Samo sam htio porodicu… ali kurve su krenule da razje*u”.

POSLJEDNJE

Nakon monstruoznog zločina koji se danas dogodio u Gradačcu, video na kojem je zabilježen te kasnije obraćanje ubice uklonjeni su sa društvene mreže Instagram.

Iz Federalne uprave policije su saopćili da su inspektori Odsjeka za cyber kriminal Federalne uprave policije u Federalnom ministarstvu unutrašnjih poslova, u saradnji s MUP-om Tuzlanskog kantona i uz odobrenje postupajućeg tužioca, uklonili snimke s društvene mreže Instagram.

Oni su također pribavili podatke o korisničkom računu, a koji su proslijeđeni istražiteljima za cyber kriminal MUP-u Tuzlanskog kantona.

Podsjećamo, danas se u Gradačcu dogodio užasni zločin koji je Nermin Sulejmanović snimao uživo na društvenoj mreži Instagram.

 

Podijeli

3 0 komentara

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *