Miličević: Dodika vladavina dovela nas je do ponora

Žalosno je do čega je dovedena naša Narodna skupština, poručio je Milan Miličević, načelnik opštine Teslić i predsjednik Glavnog odbora SDS-a

0
218
Cirkus u NSRS režira Dodik (Foto: Arhiva)

Sve dok našoj političkoj sceni ne udahnemo duh ljudskosti, osnovnog kućnog vaspitanja i pristojnosti, imaćemo scene kakve redovno gledamo na posebnim sjednicama NSRS.

Žalosno je do čega je dovedena naša Narodna skupština, poručio je Milan Miličević, načelnik opštine Teslić i predsjednik Glavnog odbora SDS-a, prenosi N1.

Osvrćući se na posebnu sjednicu Narodne skupštine Republike Srpske na kojoj se raspravljalo o ultimatumu OHR-a, on je prethodno imao još jedan komentar.

Pokušaj da se po ko zna koji put manipuliše nezavisnošću Republike Srpske, nije ništa drugo do bijeg Milorada Dodika od ekonomskog, demografskog, društvenog i moralnog ponora do kojeg nas je dovela njegova vladavina. Nakon 15 godina priče o nezavisnosti sve smo siromašniji i sve više zavisni”, zaključio je Miličević.

Narodna skupština Republike Srpske je na jučerašnjoj sjednici usvojila deset zaključaka u vezi pokretanja inicijative za razgovor i dijalog između strana RS-a i Federacije Bosne i Hercegovine, kao i tri konstitutivna naroda Srba, Hrvata i Bošnjaka o mogućim rješenjima za BiH.

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here