Milačić: Đukanović namjerava da pobjegne iz zemlje!

0
170

Marko Milaćić, predsjednik Prave Crne Gore, smatra da će Milo Đukanović pobjeći iz zemlje, i navodi da je on rob sopstvene moći.“Ja sam dosta gledao njegove grimase, navikao da ga toliko ne slušam šta priča, nego da ga gledam kako priča. Preporučujem da se isključi ton, jer mu ništa ne možemo vjerovati i da se tako bez tona pogleda intervju i da se tako shvati u kakvom je on stanju, a to je agonija, panika i očaj”, navodi Milačić i dodaje:

“Mislim da namjerava da pobjegne iz zemlje, ali bih voleo da osjeti kako Crna Gora razumije demokratiju kroz institucije i njegov primjer. Ako je demokrata, kako se predstavlja, onda da provjerimo koliko smo dostigli stepen demokratije i ispitamo osvovane sumnje”.

Kako dalje navodi poziv u šume je priča tužnog čovjeka,

“Poziv na šume je priča tužnog čoveka, koga je pojela moć i pohlepa. On je najgora sudbina samom sebi. Rob sopstvene moći, to je Milo Đukanović”, kaže.

Milačić vjeruje da će prva vlada “slobodne Crne Gore” biti oformljena već u oktobru.

Konstitutivna skupština zakazana je za 23. septembar, kada će biti verifikovani mandati i tada počinje proces za formiranje nove vlade i to će, kako smatra Milačić, biti “zapisivanje istorije”. (bdd)

Download PDF

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here