Mijatović: Imamo još 48 sati za odbranu države

Potpredsjednik SDP-a Vojin Mijatović u novoj objavi na društvenim mrežama pod naslovom “Još 48 sati, hajmo BiH kao nikad do sada” poziva građane iz dijaspore da se registuju za izbore.

Također je poručio stranačkim kolegama, ali i onima iz drugih stranaka da političke ratove vode u FBiH.

Njegou objavu prenosimo u cjelosti.

Imamo jos 48 h ispred nas za odbranu domovine, jos 48h prilike za hiljade Bosanaca i Hercegovaca da se registruju i svojim glasom pobijede fašizam u sopstvenoj državi.
Ponosan sam na svoje sugrađane koji su se probudili i registrovali se i postali naši saborci, vi ste pokazali vaš patriotizam.
Takođe, zamolio bih svoje stranačke kolege ali i kolege drugih stranaka da svoje ambicije i političke ratove vode u FBiH, sva vaša prepucavanja samo štete ovom projektu i samo doprinose retrogradnim snagama koje žele disoluciju BiH.
Hajde bar do oktobra nas ostavite na miru da završimo ovaj projekat, bar do oktobra ostaviti na miru nas u Republici Srpskoj u Srebrenici, u Banja Luci u Bijeljini u Zvorniku….
Niste ni do sada imali osećaj za nas nemojte nam bar sada kvariti sve ovo što smo napravili jer ovim branimo BiH, a ovim nikako ne škodimo vašim funkcijama u FBiH za koje se kandidujete.
Jer budimo realni vi se kandidujete u FBiH i nemojte nam više braniti BiH iz Sarajeva i stranačkih centrala molil vas!!!
Ovaj put vas još jednom molim, a već sljedeći put ću biti veoma direktan i prema svojima ali i drugima, mi u Pokretu za državu smo svoje i stranačke ambicije stavili iza države to sam spreman glavom braniti a vi kako god hoćete!

Podijeli

2 0 komentara

  1. došli partizani 1945 u selo
    pozdravi parzitan babu: ”smrt fašizmu baba”
    ” i tebi sinko” odpozdravi ga baba”
    to je narvno jedan stari vic

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *