Lociran Matejev telefon na ušću Save u Dunav, objavljena i nova fotografija

Splićanin Matej Periš (27) nestao je u noći između 30. i 31. decembra u Beogradu, a potraga za njim ušla je u 12. dan. Hrvatski mediji nedavno su objavili novu fotografiju Periša i to dok je sa društvom bio u kombiju i išao ka Srbiji. Signal njegovog mobilnog telefona posljednji put je uhvaćen u blizini Velikog ratnog ostrva, na ušću Save u Dunav.

Vjeruje se da je telefon bio u Matejovom džepu kada je on ušao u ledenu Savu kod Beograda na vodi, a posljednji signal je uhvaćen oko kilometar i po nizvodno, gdje je vjerovatno njegovo tijelo.

Periš je 30. decembra sa društvom došao u Beograd, kako bi proslavili Novu godinu. Posljednji put je viđen u klubu „Gotik“, gdje se provodio sa društvom.

Hrvatski Večernji list objavio je novu fotografiju Periša, dok se sa društvom kretao ka Beogradu, Srbiji.

Kako prenosi taj portal, grupa od sedam mladića iz Splita prvo je automobilima otišla u Zagreb, a zatim su tamo unajmili kombi s kojim su krenuli 30. decembra u Beograd gdje su iznajmili apartman.

Podsjetimo, Matej je u Beograd, sa prijateljima, stigao 30. decembra. Smjestili su se u poslije podnevnim satima, nakon čega su otišli u restoran “Ambar” u Beton hali na večeru. Nakon toga, krenuli su dalje, u izlazak, piše N1.

Provodili su se u poznatom prestoničkom klubu “Gotik”, da bi oko tri sata posle ponoći Matej napustio klub iz nepoznatih razloga. Nakon toga je usnimljen je na nekoliko lokacija, od strane nadzornih kamera. Sa Matejem su kobne večeri bili njegovi prijatelji, zvanično, pod imenom i prezimenom, oni su od dana nestanka nisu oglašavali.

Podijeli

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *