Ljubavni transparent postavljen na Latinskoj ćupriji u Sarajevu privukao pažnju

Postavljanje ovakvih transparenata je odavno popularno u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, a ova djevojka se naročito potrudila oko teksta, što je mnogima simpatično
ljubavni transparent okaćen na latinskoj cupriji u sarajevu privukao paznju gradjana
Transparent sa ljubavnom porukom okaćen je na Latinskoj ćupriji (Foto( Čitatelj/Klix.ba)

Simpatični ljubavni transparent koji je postavljen na Latinskoj ćupriji u Sarajevu privukao je pažnju brojnih prolaznika.

“Ramize, ljubavi, volim te. Svjedok su Miljacka, Sarajevo i Bog. Ja ću zaista sve učiniti za osmijeh tvoj! Tvoja Bosanka, tvoja Lejla, tvoj miš”, napisano je.

Postavljanje ovakvih transparenata je odavno popularno u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, a ova djevojka se naročito potrudila oko teksta, što je mnogima simpatično.

Osim toga, Balkanom je sve popularniji i trend nošenja transparenata. Podsjećamo, manekenka Milena Tunguz je prošle godine Beogradom nosila transparent s natpisom “Tražim muža”. Nepoznati ljudi su joj prilazili, a bilo je raznih ponuda.

Jedna starija gospođa pokazala joj je fotografije svog sina, a jedna djevojka ju je pitala traži li ženu. Ova njena objava je prikupila brojne komentare. (tl)

Podijeli

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *