Lana Pudar od danas brand ambasador Raiffeisen banke

Pri odlučivanju o partnerstvu s Lanom vodili su se temeljnim smjernicama kao što su profesionalnost, dosljednost, ustrajnost i međunarodni uspjeh
Lana Pudar od danas brand ambasador Raiffeisen banke
Lana Pudar u Raiffeisen banci (Foto: PR banke)

Prema posljednjim istraživanjima vezanim za bankarske i finansijske institucije Raiffeisen je „Top of mind“ brand, a od jučer su angažovali najbolju bh. plivačicu za brand ambasadora ove banke.

Obzirom na ovakvu poziciju i snagu našeg brenda uspostavljamo saradnju sa sportašicom koja ima najimpresivnije rezultate sa jakom pozicijom u svjetskom sportskom vrhu. Kvaliteti Lane Pudar su isti oni koje odlikuju nas kao brend i kao kompaniju. Stoga je odabir ove mlade sportašice za našeg brend ambasadora bio sasvim logičan korak za nas – rekao je  Rainer Schnabl, predsjednik Uprave Raiffeisen banke u BiH i dodao: 

Lana svoju svjetski uspješnu karijeru gradi korak po korak, na temelju vlastitog marljivog rada, predanosti i talenta, a imala je inspirativan put i kulturne vrijednosti koje su u skladu s načelima kojima se i mi rukovodimo u našem poslu, prenosi Biznis.info.

Pri odlučivanju o partnerstvu s Lanom vodili su se temeljnim smjernicama kao što su profesionalnost, dosljednost, ustrajnost i međunarodni uspjeh.

– To su zajedničke karakteristike Raiffeisena i ambasadora našeg brenda. Veselimo se našem budućem partnerstvu i suradnji. Učinimo zajedno najbolje rezultate mogućim! – rekli su čelnici banke.

Lana je poručila da će joj saradnja sa ovom bankom mnogo značiti u nastavku karijere, takmičenjima i u daljiim planovima.

Biće mnogo priprema i takmičenja. Ulazimo u olimpijsku godinu. Prije toga i evropsko i svjetsko prvenstvo, najavila je Pudar.

(Podrška banke je veliki poticaj za našu mladu, a svjetski vrijednu plivačicu Lanu Pudar- Foto: PR)

Podijeli

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *