Konaković u Banjoj Luci dočekan zvižducima i povicima ‘Srbija, Srbija’

Predsjednici stranaka Trojke Elmedin Konaković, Edin Forto i Nermin Nikšić posjetili su danas Banju Luku povodom Dana državnosti Bosne i Hercegovine

oko stotinjak pripadnika boracke populacije rs u banjoj luci ministra vanjskih poslova bih elmedina konakovica docekali zvizducima i povicima srbija, srbija
Elmedin Konaković prilikom obraćanja u Bnajoj Luci (Foto: Vijesti.ba)

Ministar vanjskih poslova u Vijeću Ministara BiH i predsjednik NIP-a Elmedin Konaković dočekan je danas žvizducima stotinjak pripadnika Boračke organizacije grada Banja Luka koji su se okupilo ispred prostorija SDP-a BiH.

Podsjetimo, predsjednici stranaka Trojke Elmedin Konaković, Edin Forto i Nermin Nikšić posjetili su danas Banju Luku povodom Dana državnosti Bosne i Hercegovine.

Konaković je jučer najavio da će danas biti u Banjoj Luci, a ovdje pogledajte video kako je dočekan.

– Nikakva galama i laži kako je BiH nastala u Dejtonu te da je “sastavljena” pa se k’o biva može i rastaviti ne može poljuljati istinu i činjenice. Nadživjela je naša domovina razne galamdžije koji su se istini suprostavljali. Gorda i ponosna i dalje stoji na istom mjestu, ljepša nego ikad, poručio je Konaković povodom Dana državnosti BiH. (tl)

Podijeli

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *