Kompanija sportske odjeće Erima novi partner RK Sloboda

Erima GmbH i Rukometni klub Sloboda na obostranu radost objavljuju uspostavljanje nove saradnje. Jedan od najuspješnijih bosanskohercegovačkih rukometnih klubova, Rukometni klub Sloboda će od naredne sezone nositi renomiranu sportsku opremu Erima, koja se odlikuje vrhunskim kvalitetom, izvrsnim performansama i modernim dizajnom, te će postati oficijalni zastupnik brenda Erima za tržište Bosne i Hercegovine.

 

„Izuzetno nam je drago što smo uspostavili partnerstvo između Erime i Rukometnog kluba Sloboda“, rekao je Matthias Moosmayer, direktor međunarodnog poslovanja Erima GmbH.

“Kao vodeći brend timskih sportova, ponosni smo što smo od danas povezani sa uspješnim klubom kao što je Rukometni klub Sloboda. Uvjereni smo da će naše partnerstvo pomoći u promociji rukometnog sporta u Bosni i Hercegovini i učiniti Erima proizvode dostupnijim na tržištu BiH.”

Rukometni klub Sloboda vodi jedna izuzetno profesionalna uprava, koja je uspjela ostvariti velike uspjehe na terenu i historijske rezultate kako za klub tako i za Grad Tuzlu. Predsjednik kluba Ismar Šabović izrazio je oduševljenje novim partnerstvom.

“Ovo je veliki korak za naš klub i izuzetno nam je drago što smo postali partneri sa Erimom. Erima je vrhunska sportska marka svjetskog renomea, sa bogatom historijom proizvodnje sportske opreme i oduševljeni smo što smo dogovorili saradnju. Erima svojim kupcima nudi visokokvalitetnu sportsku opremu po pristupačnim cijenama i veselimo se uspješnom partnerstvu.”

 

Erima GmbH, jedna od najstarijih kompanija sportske odjeće i opreme u Njemačkoj, osnovana davne 1900. godine. Brend kojeg karakterizira izuzetno visoka kvaliteta, odlične performanse i moderan dizajn. Eriminu sportsku opremu nose brojni renomirani trofejni evropski klubovi poput Flensburga, Rhein-Neckar Löwena, Melsungena, Nantesa.

 

Partnerstvo između Erima GmbH i Rukometnog kluba Sloboda značajan je napredak za sportsku zajednicu u Bosni i Hercegovini. Obje organizacije predane su promoviranju sporta i razvoju i unapređenju igrača i navijača diljem zemlje.

 

Podijeli

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *