Ko je statista koji prati Stanivukovića na svakom koraku: Pojavljuje se u raznim spotovima, ali u različitim ulogama!

Draško Stanivuković, poslanik PDP-a u Narodnoj skupštini i kandidat ove partije za gradonačenika Banjaluke, nastavio je ovih dana da snima promotivne spotove u kojim, navodno, deli pomoć ugroženim kategorijama stanovništva.

Na jednom snimku Stanivuković dodeljuje paket sa životnim namirnicima jednom sredovečnom gospodinu. Sve to ne bi izazvalo mnogo pažnje, da taj gospodin, zapravo, nije statista u brojnim Stanivukovićevim snimcima, od Bratunca do Banjaluke! Zvuči tragikomično, ali ovaj gospodin je jedan dan zabrinuti meštanin Zalužana, drugi dan živi u Česmi, a treći menja mesto prebivališta i postaje Bratunčanin…

Slučajno ili ne, NN statista sa snimaka, počinje da se pojavljuje u raznim ulogama neposredno nakon što se Stanivuković promovisao za kandidata za gradonačelnika.

17. novembar 2019. godine – Zalužani, grupica navodnih meštana ovog naselja, zajedno sa Stanivukovićem, ukazuje na problem sa pružnim prelazom. U prvim, redovima je i NN glumac, koji drži transparent u rukama na kojem stoji „Da li je neko potrebno da neko izgubi život da bi nadležni odreagovali“. Za potrebe snimanja, ovaj gospodin daje i izjavu okupljenim TV ekipama, predstavljajući se kao meštanin Zalužan.

19. januar 2020. godine – lokacija Derviši. Ovaj put, pojavljuje se u ulozi meštanina Podgoričke ulice u Dervišima. Kamere ga snimaju kako pali sveće i ukazuje na problem prelaska ovog pružnog prelaza.

23. januar 2020. godine – Zajedno sa Stanivukovićem pojavljuje se u grupi njegovih pristalica tokom predaje krivične prijave pred Okružnim tužilaštvom u Banjaluci.

25. januar 2020. godine – Za potrebe ovog snimanja, seli se stotinama kilometara od Banjaluke, menja prebivalište i ponovo se ukazuje, ovaj put kao meštanin Bratunca. Sedi u tamošnjem Domu kulture na opozicionom skupu „Buđenje Srpske“.

6. februar 2020. godine – statira na sednici Izbornog štaba Gradskog odbora PDP-a. Neke stvari već se razaznaju.

20. februar 2020. godine – Nepunih mesec dana kasnije, glumac ponovo menja prebivalište. Vraća se u Banjaluku, a ovaj put se na Stanivukovićevom Fejsbuk profilu ukazuje se kao meštanin Paprikovca. Istini za volju, karte su već otkrivene, pa je fotografija naslovljena kao „Radni sastanak oko aktivnosti koje preduzimamo u ovoj mesnoj zajednici Paprikovac.“

23. februara 2020. godine – Protest navodnih meštana Česme sa zahtevom za izgradnju novog mosta preko Vrbasa. Za potrebe ovog snimanja, Stanivukovićev glumac postaje meštanin Česme. Malo posle protesta, ukazuje se i na fotografiji objavljenoj na Stanivukovićevom Fejsbuk profilu naslovljenoj „Sa domaćinima u Česmi“.

6. april 2020. godine – u ulozi ugroženog penzionera, a na snimku vidi se kako mu Stanivukovićev saradnik predaje paketić u kojem je navodno neka pomoć. Nije navedena lokacija.(kurir,tl)

 

Podijeli

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *