Kakav peh Tuzlaka: Velika greška za gol Čelika u 93. minuti!

Čelik je u meču 11. kola Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine večeras na Bilinom polju savladao ekipu Slobode rezultatom 1:0 (0:0)-

Fudbal, Prva liga FBiH, Celik, Sloboda
Umjesto da se vrate s tri boda, Tuzlaci su u Zenici ostali kratkih rukava (Foto: NK Čelik, FB)

Bilino polje eksplodiralo je u 93. minuti! Dotad nismo vidjeli golove, a ogromnu grešku Hasanbegovića koriste igrači Čelika. Branić Slobode je u trenucima kada se očekivao kraj utakmice imao milion rješenja da loptu pošalje daleko od svog gola, a on je jednostavno dodao Mašiću.

Dva igrača Čelika protiv Hasanbegovića nisu imali problema da savladaju Azira Muminovića. Mašić je asistirao Međuseljcu, koji pogađa za 1:0!

Kakav peh Tuzlaka u utakmici u kojoj su bili bolji, imali posjed lopte više od 60 posto, napadali su, stvorili više izglednih prilika, ali nisu realizovali nijednu.

Imali su i domaći nekoliko prilika za gol, ali nijednu ovakvu kakvu im je servirao Hasanbegović.

Tako je Sloboda pretrpjela drugi uzastopni gostujući poraz i Stupčanica ima priliku da sutra pobjedom protiv Rudara iz Kaknja na domaćem terenu zaostatak smanji na samo četiri boda.

Čelik je sada osmi sa 15 bodova, Nalićevi puleni su i dalje prvi na tabeli sa 27, a tri kola prije imali su prednost od cijelih 10 bodova! (tl – Foto: NK Čelik, FB)

Pogledajte TABELU

Podijeli

One comment

  1. gdje samo nađete ove genijalce koji u zadnjim sekundama prodaju loptu
    mora da je na kladionici upisao pobjedu Čelika

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *