Kadić obavio “prozivku”, trenirala 22 igrača, Husejnović raskinuo saradnju (Foto)

0
245

Večeras je u maloj dvorani Mejdana obavljena “prozivka” uoči početka priprema rukometaša Slobode za drugi dio sezone.

Treneru Davoru Kadiću javila su se 22 igrača, među kojima je i “novak” Spasoje Pekić (35), koji je došao iz brčanske Lokomotive.

Nije bilo Amara Husejnovića koji je, kako je rečeno, raskinuo saradnju s klubom, dok je golman Zdravko Čajić izostao zbog operacije slijepog crijeva.

Igrači koji su se odazvali prozivci: Adnan Tufekčić, Alen Ovčina, Amir Imamović, Anes Bečić, Bakir Pirić, Damir Halilković, Dražen Stojanović, Edin Klis, Eldin Vuković, Emir Suhonjić, Ermin Jusić, Harun Djana, Ismar Bajrić, Jasmin Nurkanović, Mirza Jusufović, Mirza Muhedinović, Muharem Milkunić, Omar Karahodžić, Renato Čajić, Spasoje Pekić, Tarik Fares i Tarik Okanović.

KO JE NOVO POJAČANJE?

Ekipa će cijelo vrijeme trenirati u Tuzli, kondicione pripreme obavljat će se povremeno vani, a što se tiče pripremnih utakmica za sada su ugovorene samo dvije, obje s Gračanicom.

Sloboda u drugi dio sezone starta s pete pozicije, ima 19 bodova, pet manje od vodećih Sloge i Borca M:Tela, a ispred su još Izviđač (23), te Gračanica (20), tako da će se voditi grčevita i naporna trka za prvaka BiH. (M. Petrović – Foto: Darko Zabuš)

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here