Jumbo stiže u Tuzlu: Zvanično otvaranje 7. maja u BCC-u

Jumbo je najdraži brend za djecu, a također i za odrasle, najviše zbog širokog asortimana od preko 30.000 proizvoda

0
381
Kompanija Jumbo najavljuje dolazak u Tuzlu (Ilustracija: PR)

“Jumbo stiže u vaš grad”, poruka je koja ovih dana izaziva pažnju Tuzlaka. Zvanično presijecanje vrpce i početak rada najavljeno je za 7. maj u BCC-u, tačno u 10 sati.

Kako je saopćeno iz kompanije Jumbo, neće biti zvaničnog obraćanja, a jedino će nakon presijecanja vrpce novinari moći uzeti izjavu od Toljana Papajorgjia, generalnog direktora Jumbo-a za Zapadni Balkan. Otvaranju će, kako je najavljeno, prisustvovati i gradonačelnik Tuzle.

Za manje upućene o kompaniji Jumbo, evo osnovnih podataka.

Kidzone doo je oficijelni zastupnik Jumbo franšize u Bosni i Hercegovini. Glavna djelatnost kompanije je trgovina dječijim proizvodima, igračkama za djecu, proizvodima za njegu beba, školskim i kancelarijskim priborom, proizvodima i dekoracijama za dom kao i ostalim sezonskim proizvodima. Jumbo je najdraži brend za djecu, a također i za odrasle, najviše zbog širokog asortimana od preko 30.000 proizvoda, njihove raznolikosti, jedinstvenog dizajna i najboljih cijena na tržištu, što Jumbo čini atrakcijom za sve.

Četvrtog maja 2017. godine Jumbo je otvorio prvu prodavnicu u glavnom gradu Bosne i Hercegovine – Sarajevu, a u decembru 2017. prvu trgovinu u Banjoj Luci, drugu u Bosnu i Hercegovini. Sa velikim prodajnim prostorom, modernom infrastrukturom i uslugom koju nudi svojim kupcima Jumbo je postao atrakcija u svim gradovima gdje ima svoje poslovnice, a i šire. Inovacije i izazovi Balfin grupe, čiji je Jumbo sastavni dio, pretvorili su se u nezaustavljivo putovanje.

Tokom 2018.-2019., Jumbo je u prazničnom ozračju, s modernom infrastrukturom i tehnologijom, otvorio tri nove trgovine u Bosni i Hercegovini – u Mostaru, Cazinu i Bijeljini.

Jumbo kao dio Balfin Grupe posluje na četiri različita tržišta Balkana, u Albaniji, Kosovu, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori, sa 19 velikih supermarketa. Sljedeći korak širenja kompanije jeste investiranje na novo tržište, izvan regije Balkana, u Moldaviji, saopćeno je iz kompanije Jumbo. (S.Đ.)

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here