Jovanović: Vječno prokletstvo dželatima iz mog naroda

“Uprkos svemu, svim koronoma i svim njihovim posljedicama koje su me spriječile da samo mislima, a ne i prisustvom budem u Potočarima, više nego ikad želim svima da poručim da i danas, uprkos svih 27 godina, dugoj kao vječnost i dalje postoje samo nijema većina, lajave zvijeri i i mi…”, poručio je danas lider LDP-a Čedomir Jovanović.

Poželio je mir i spokoj svakoj kosti pod nišanom u Potočarima, porodici, narodu i prijateljima, te poručio da Srbi genocid moraju priznati kako bi obraz vratili.

“Umjesto većine da govorimo, svijet zvjeri u pakao da otjeramo, svaku majku, kćerku, sestru i suprugu srebreničkih mučenika od zla da čuvamo, Srbima obraz da vratimo tako što ćemo o genocidu i grijehu počinjenim u naše ime reći istinu, o pojedincima koji su odgovorni ali i o nama koji smo im dozvolili da postanu naša slika i prilika. Mir i spokoj svakoj kosti pod nišanom u Potočarima, porodici, narodu i prijateljima koji se danas pred njima klanjaju, vječno prokletstvo dželatima iz mog naroda, koji su Bošnjake ubijali i nas Srbe za vječnost time žigosali, snaga mome narodu da se sa istinom suoči, od sopstvenog zla oslobodi i tako našoj djeci čist obraz ostavi… Odustaćemo nikad”, istaknuo je u Facebook objavi lider LDP-a. (Vb)

Podijeli

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *