Poznati glumac izvršio samoubistvo skokom sa mosta, pamtit ćemo ga po ulogama u brojnim filmovima

Glumac Bojan Lazarov počinio je samoubistvo skokom sa Mosta na Adi na zemljanu površinu. Na mostu je zatečeno vozilo „Opel astra“, u kojem je nađeno i oproštajno pismo.

Lazarov je rođen je 1972. godine, a u subotu je tragično okončao. Tužnu vijest o njegovoj smrti objavila je na Instagramu glumica Jelena Đokić, koja se oprostila od njega.

Ovaj glumac mnogima je poznat po ulogama u “Klopci”, “Beogradskom fantomu”, “Mirisu kiše na Balkanu”, “Istini i lažima”, “Tajnama vinove loze”, “Crvenom mesecu”, “Vikendu sa ćaletom”.

Lazarov, koji je iza sebe ostavio na desetine uloga u pozorištu i na filmu, diplomirao je glumu na Akademiji umetnosti u Novom Sadu, u klasi profesora Bora Draškovića.

Od 1996. godine igrao je u pozorištu, na filmu u televiziji. Bio je stalni član Malog pozorišta „Duško Radović“, a takođe je bio u ansamblu Narodnog pozorišta u Somboru.

Igrao je i na sceni Jugoslovenskog dramskog pozorišta ostavrivši sledeće role: Doktor Ružić (Pučina), Franciskus (Mnogo buke ni oko čega), Pandur (Vrat od stakla), Živojin Jevtić (Pod žrvnjem); Stranac/Sluga/Oels (Iz junačkog života građanstva), Trudoljubov (Zapisi iz podzemlja), Lucio (Drama o Mirjani i ovima oko nje), Kolja (Švabica), Sveštenik (Fedrina ljubav), Gostioničar/Opštinski delovođa/Starac (Zamak), Sluga/Grobar (Hamlet).

Igrao je i u predstavama: “Noć u Merlinovom zamku“, “Skoro svako može da padne, osim čaplje!“, „Prevaranti“, “Car je go!“ „Mala škola rokenrola“…

Sarađivao s većinom značajnih reditelja na ovim prostorima.

Podijeli

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *