Izdvojeni komentar: Fikret je svojim kriminalom bacio ljagu na Srebrenicu

0
750

U povodu afere “srebrena malina” i kriminala vezanog za nabavku respiratora iz Kine, oglasio se inkriminirani Fikret Hodžić koji, među ostalim, kaže kako svi koji ga napadaju, u stvari, napadaju Srebrenicu odakle je rodom i nastavljaju ono što je započeto 1992. godine!?

S tim u vezi, na Facebooku je stav o ovome iznio poznati sarajevski novinar, Hajrudin Prolić, čiji komentar prenosimo u cijelosti.

“Fikret Hodžić u svom novom postu govori kako je “plaćenim tekstovima” protiv njega i Srebrene maline iskazana odlučnost da se nastavi ono što je započeto 92.

Ramazan, iftar i Srebrenica su također pojmovi kojima se brani od optužbi.

Pritom i dalje ne navodi nijednu preciznu činjenicu koja bi zaista mogla biti alibi za brutalnu korupciju i pljačku ovog napaćenog naroda.

Fikret ne razumije da je zapravo svojim kriminalom (najblaža riječ koja mi pada na pamet) bacio ljagu na Srebrenicu. O vjeri da ne govorim.

Podsjećanjem na agresiju i ono što je “započeto 92.” podsjetio je na humanitarne milijarde pokradene od svojih prethodnika, ljigavih parazita koji su patentirali ovo čime se on danas bavi. Krađom od svojih.

Fikret je u cijeloj priči obična pijunčina. Ali, opet i saučesnik.

Najavljuje odlazak iz zemlje, očito ubijeđen da će se, nakon svega, ipak izvući. Ramazan, iftar i Srebrenica su njegovi argumenti”, napisao je Prolić.

Download PDF

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here