Izbori u Srbiji: Ispred prostorija SNS-a pretučen Pavle Grbović (Video)

Napadači se nalaze u prostorijama odbora SNS na Galenici i prostorijama mjesne zajednice. Policija ne smije da uđe da ih identifikuje

0
443

Pogledajte snimak napada na predsjednika Pokreta slobodnih građana, Pavla Grbovića.

Predsjednik PSG Pavle Grbović napadnut je danas pošto je primjetio neregularne izborne radnje u blizini mjesnog odbora SNS na Novoj Galenici.

On je pokušao da upozori grupu muškaraca, koji su se našli ispred prostorija SNS da ne smiju da prave paralelne izborne spiskove, koji su zahtjevali od njega da se pomjeri. Kad im je Grbović skrenuo pažnju da je u pitanju javna površina, oni su zhtijevali od njega da se „pomjeri sa javne površine“.

Zatim je uslijedio incident, odnosno napad. Grupa batinaša najprije je pokušala da izbije telefon iz ruku članova PSG koji su snimali čitav događaj, da bi potom nasrnuli na Grbovića.

Pogledajte video snimak napada

– Napadači se nalaze u prostorijama odbora SNS na Galenici i prostorijama mjesne zajednice. Policija ne smije da uđe da ih identifikuje. Policajac cinično pita što se nisam zaštitio. Ljudi, na glasanje, nema predaje!!!, napisao je Grbović na Twitteru nakon što je pretučen.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here