Ivan Zelenika: Gospodo nećete se više igrati u Mostaru

1
223

Ivan Zelenika, predsjednik Gradskog vijeća Grada Mostar, rekao je danas nakon prekida sjednice da se radi o ”igrokazu u režiji BH bloka”, a vjerovatno i nihovih partnera iz Koalcije za Mostar”,

”Gospodo nećete, s građanima se više nećete igrati, sa mnom se nećete igrati jer ovo nije cirkus. Građanima Grada Mostara ovo zaista ne treba, ako ste se za ovo birali i ako se za ovo borili, i u svoj toj multietničnosti dolazimo u situaciju da svako može biti gradonačelnik osim Hrvata. Kao predsjedniku gradskog vijeća meni to nije jasno”, kazao je Zelenika.

Sjednica Gradskog vijeća Mostar prekinuta je prije drugog kruga izbora mostarskog gradonačelnika, a treći nastavak konstituirajuće sjednice zakazan je za ponedjeljak, 15. veljače, u 16 sati.

Nakon što je prije dva dana obavljen prvi krug glasanja za mostarskog gradonačelnika u kome su najviše glasova dobili Mario Kordić (HDZ BiH) i Zlatko Guzin (Koalicija za Mostar), danas se trebao obaviti drugi i ako bude potrebno treći krug izbora, ali je na samom početku sjednice BH blok (SDP BiH, Naša stanka) zatražio stanku radi konzultacija vezano za njihov prijedlog da se uvede institut “rotirajućeg gradonačelnika”. (v,tl)

1 komentar

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here