Hrvatska: Pacijentica nožem izbola psihijatricu tokom pregleda u ordinaciji

0
160
pacijentica nozem izbola peihijatricu elviru koic u virovitici hrvatska
Elvira Koić (Foto: icv.hr)

Psihijatrica Elvira Koić povrijeđena je u subotu popodne u svojoj ordinaciji u Virovitici nakon što je na nju nasrnula 37-godišna pacijentica i ubola je više puta nožem.

Psihijatrica je prevezena u Opću bolnicu u Virovitici gdje joj se pružila pomoć, ali nije u životnoj opasnosti iako se radi o teškim povredama na vratu. Pacijentica je uhapšena, a radi se o bivšoj uposlenici virovitičke Opće bolnice, prenosi Jutarnji list.

Iz virovitičke bolnice su kazali da je dr. Koić primljena sa višestrukim ubodnim ranama ali da je izvan životne opasnosti.

“Pacijentica je izgubila puno krvi, budući da je napad, prema informacijama koje zasad posjedujemo, trajao oko pola sata. Iako ima višestruke ubodne rane po cijelom tijelu, nije životno ugrožena. Njeno stanje zasad je stabilno. Pomoć joj se pruža i nadalje”, kazala je dr. Sandra Frljević za Informativni centar Virovitica.

Elvira Koić je radila u porodičnoj medicini u Slavonskoj Orahovici i Crncu, a potom specijalizirala psihijatriju na KBC-u “Rebro” u Zagrebu. Kao psihijatar opće prakse u Općoj bolnici u Virovitici radila je 20 godina, postala primarijus i subspecijalist socijalne psihijatrije i psihijatrije u zajednici. Također je stalni sudski vještak iz psihijatrije. (tl)

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here