Hrvatska: Četverostruki ubica pronađen mrtav u Vodicama

0
473
viber image

Četverostruki ubica pronađen je mrtav u Vodicama, potvrdio je za ŠibenikIN glasnogovornik šibenske policije Šime Pavić.

Kako piše ŠibenikIN, ubica si je presudio pištoljem u Vodicama. Pronađen je nedaleko od mjesta na kojem je likvidiran poduzetnik Tedi Slamić.

U Šibeniku se danas dogodilo trostruko ubistvo, među ubijenima je šibenska gradska vijećnica Radojka Danek, dok je u istom ubilačkom pohodu ispred trgovine u Vodicama ubijen vlasnik Djela Tedi Slamić.

Napadač je danas oko 13 sati prvo likvidirao tri osobe u Ražinama koje je pozvao na sastanak u prostorije tvrtke Matkol u stečaju te potom otišao u Vodice gdje je ispred trgovine Djelo likvidirao Tedija Slamića dok je sjedio u svom automobilu.

Svemu su navodno kumovali dugovi. U Šibeniku je, prema još za sada neslužbenim informacijama, ubijen i suprug Radojke Danek i još jedan vjerovnik tvrtke u stečaju. Neslužbeno se doznaje da je ubica Branko Koloper, vlasnik tvrtke Matkol.

‘Policijska uprava šibensko-kninska zaprimila je u 12:56 sati dojavu da je u Vodicama, u vozilu pored ceste pronađen mrtav muškarac.

U 13:23 sati policija je od Hitne medicinske pomoći zaprimila drugu dojavu o pronalasku tri mrtve osobe, dva muškarca i ženu, u jednom objektu na Južnoj magistrali. Prve informacije ukazuju da su osobe umrle nasilnom smrću’, izvijestili su ranije danas iz policije.(vijesti,tl)

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here