Gradačac: U saobraćajnoj nesreći smrtno stradala pješakinja

Saobraćaj je na lokalnom putu Vida I-Rajska, u vremenskom periodu od 12:45 do 17:10 sati bio obustavljen i odvijao se alternativnim pravcima
u saobracajnoj nesreci koja se jucer dogodila u gradaccu smrtno stardala pjesakinja
Foto: Ilustracija

Jučer oko 12:30 sati, u mjestu Gornji Lukavac, grad Gradačac dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali A.H., rođena 2005.godine nastanjena na području Gradačca koja je upravljala putničkim motornom vozilom “Škoda” i pješakinja S.M., rođena 1949.godine nastanjena na području Gradačca.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi, smrtno je stradala pješakinja S.M., čiju smrt je konstatovao ljekar mrtvozornik Doma zdravlja Gradačac, dok je M.M., rođena 2006.godine (saputnica u putničkom motornom vozilu) zadobila lake tjelesne povrede konstatovane u JZU UKC-a Tuzla.

O navedenom događaju je obaviješten dežurni kantonalni tužilac, koji je izašao na lice mjesta i rukovodio uviđajem koji su izvršili policijski službenici OKP PU Gradačac. Saobraćaj je na lokalnom putu Vida I-Rajska, u vremenskom periodu od 12:45 do 17:10 sati bio obustavljen i odvijao se alternativnim pravcima.

Podijeli

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *