Gorio automobil na Trnovcu

"Požar je lokalizovan od strane pripadnika Profesionalne vatrogasne brigade Tuzla, a uviđaj su izvršili policijski službenici OKP PU Tuzla koji nastavljaju daljnji rad na dokumentovanju ovog događaja o kojem je obaviješten dežurni kantonalni tužilac

Vatrogasci ugasili požar Foto:Vijesti

Jedna osoba povrijeđena je tokom pokušaja da ugasi vatru na zapaljenom putničkom automobilu na parkingu kod Univerzitetsko kliničkog centra Tuzla. Požar su ugasili pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice Tuzla, a zbog požara su oštećena još dva auta.

Kako su pojasnili iz Uprave policije MUP-a TK, policija je oko 13:30 sati zaprimila prijavu da je došlo do izbijanja požara na parkiranom putničkom motornom vozilu na javnom parking prostoru Trnovac u Tuzli.

“Požar je lokalizovan od strane pripadnika Profesionalne vatrogasne brigade Tuzla, a uviđaj su izvršili policijski službenici OKP PU Tuzla koji nastavljaju daljnji rad na dokumentovanju ovog događaja o kojem je obaviješten dežurni kantonalni tužilac. Ovom prilikom nastupila je materijalna šteta na dva putnička motorna vozila, a jedno lice je zadobilo povrede usljed pokušaja gašenja požara te je istom na licu mjesta ukazana pomoć od strane ljekara SHMP Doma zdravlja Tuzla, dok se o stepenu povreda u ovom trenutku ne možemo izjasniti”- kazali su iz MUP-a TK.

Podijeli

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *