Florida: Tri “pecaroša” masakrirana na jezeru Striti

0
406

Policija u Floridi istražuje ubistvo trojice bliskih prijatelja koji su pretučeni i ubijeni vatrenim oružjem.

Oni su u petak otišli na noćno pecanje na jezero Striti u Frostprufu, gde su njihova tijela i pronađena.

“Zatekli smo užasavajuću scenu,“ rekao je oblasni šerif Grejdi Džad novinarima i dodao da je vidio mnoga ubistva, ali da je ovo jedno od najgorih u njegovoj karijeri, objavio je sajt Fox njuz.

Tijela trojice prijatelja, Demiona Tilmana (23), Brendona Rolinsa (28) i Kivina Springfilda (30), kako je šerif naveo, bila su masakrirana.

Njih trojica su potražili udaljeno mesto u šumi pokraj jezera kko bi pecali, a  napadnuti su nekoliko minuta po dolasku.

Policiju je obavijestio Rolinsov otac, koga je sin probudio pozivom tražeći pomoć.

On je došao na mjesto zločina desetak minuta poslije poziva i zatekao je sina koji je još davao znake života, a druga dva mladića su već bila mrtva, rekao je šerif i dodao da ih je otac pozvao sa benzinske pumpe jer je u žurbi zaboravio mobilni telefon.

Sin je uspio da kaže ocu nekoliko rečenica, ali to što mu je rekao „još nije za objavljivanje“, saopštila je policija. Rolins je preminuo prije dolaska hitne pomoći.

Odgovarajući na pitanje novinara da li su mladići poznavali ubice, šerif je odgovorio da ne može još ništa sa sigurnošću da kaže, ali da “to nije mjesto na kojem tek tako naletite na nekoga“.

Istraga je u toku. (Agencije – Foto: Fox news)

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here