FK Sloboda organizuje turnir fudbalskih nada ‘Libertad’

Na turniru će snage odmjeriti omladinske ekipe fudbalera rođenih 2011., 2012., 2013., i 2014. godine iz BiH i susjedstva

0
399
fudbal transferi fifa novac desetljece
(Foto: Ilustracija)

Međunarodni turnir fudbalskih nada pod nazivom ‘Libertad’ organizovat će 4. i 5. septembra FK Sloboda uz sudjelovanje brojnih ekipa iz BiH i susjedstva.

Na turniru će snage odmjeriti omladinske ekipe fudbalera rođenih 2011., 2012., 2013., i 2014. godine.

Uz Slobodu, učešće na turniru za sada je potvrdio veliki broj ekipa među kojima su: Crvena zvezda, Vojvodina, Spartak, Sloboda Užice, Mačva Šabac, Tuzly City, Željezničar, Sarajevo, Čelik i drugi.

Za tri najbolje ekipe predviđeni su pehari i medalje, a predviđene su i posebne nagrade za najboljeg strijelca, igrača i golmana.

– Fudbalski turnir sa međunarodnim učešćem koji nam se bliži je nešto čemu se mnogo radujemo i u šta ulažemo mnogo energije i truda da bude na nivou kakav zaslužuje. Drago nam je što je zainteresovanost velika,  jer to znači da će utakmice ujedno biti i prostor za nova učenja i razmjenu iskustava što je od velikog značaja za mlade snage – kazao je ovim poVodom Adnan Osmanhodžić, koordinator Omladinskog pogona FK Sloboda.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here