FK Sloboda još nije dobila predsjednika, Husić ponovo pozvan na razgovor

FK Sloboda je na svojoj stranici objavio informacije o nastavku pregovora sa kandidatom za novog mandatara Azmirom Husićem.

“Želimo obavijestiti javnost da smo nakon obavljenih razgovora sa svim kandidatima, pozvali gospodina Husića na novi razgovor u srijedu. Želimo razjasniti nekoliko pitanja o modelu upravljanja i načina daljeg djelovanja kluba, što je i gospodin Husić potencirao na prethodnom sastanku, da bi se trebalo razjasniti na dodatnim konsultacijama.

Ovim putem, svim navijačama i simpatizerima Slobode, poručujemo da nema mjesta za bespotrebnu zabrinutost oko načina ustrojstva kluba, jer će se u dogovoru sa novim rukovodstvom ići u rekonstrukciju klupske skupštine i načina njenog djelovanja.

Također, smatramo da je FK Sloboda pokazao visok stepen tolerantnosti i želju da se svim kandidatima da dovoljno prostora i vremena da iznesu svoj plan i viziju, što je i učinjeno, kao i da se svakom od njih pruži prilika da potencijalno bude dio novog klupskog rukovodstva.

Uprkos nažalost lošem sportskom rezultatu u nedavno završenoj sezoni m:tel Premijer lige BiH, za mandatara UO FK Sloboda prijavilo se dosta kandidata što u prošlosti nije bio slučaj.” navodi se u saopštenju Skupština FK Sloboda. (tl)

Podijeli

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *