Epilog sinoćnje nesreće kod Srebrenika: Dvije osobe zadržane na lječenju u UKC Tuzla

Tokom sinoćnjeg uviđaja saobraćaj je na navedenoj dionici magistralnog puta bio obustavljen i odvijao se alternativnim pravcem.

tesja saobracajna nesreca kod srebrenika sudar dva automobila intrevenisali vatrogasci
Vatrogasci izvlačili vozača iz smrskanog automobila Foto: PJV Srebrenik)

Dvije osobe zadržane su na liječenju u UKC-u Tuzla nakon teške saobraćajne nesreće koja se dogodila sinoć na Magistralnom putu Tuzla – Orašje.

Naime, u nedjelju 26. novembra oko 20:05 sati, na magistralnom putu M-1.8 u mjestu NN Polje, grad Srebrenik dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali N.B., rođen 1984. godine iz Srebrenika koji je upravljao putničkim motornim vozilom “Peugeot ” i S.R., rođen 1967. godine iz Srebrenika koji je upravljao putničkim motornim vozilom “Volkswagen Touran”.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi N.B. i S.R. su zadobili teške tjelesne povrede, konstatovane od strane ljekara UKC-a Tuzla gdje su zadržani na daljem liječenju.

U vremenskom periodu od 20,10 do 22,25 sati, saobraćaj je na navedenoj dionici magistralnog puta bio obustavljen i odvijao se alternativnim pravcem.

O događaju je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Tuzlanskog kantona, dok su potrebne mjere i radnje poduzeli policijski službenici PS i OKP PU Srebrenik. (tl)

Podijeli

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *