Ella Dvornik oduševila javnost donacijom za bolesnu djevojčicu iz BiH

Ella Dvornik, hrvatska inflenserica i kćerka pokojnog Dine Dvornika, oduševila je javnost humanim gestom nakon što je uplatila cijeli iznos koji je nedostajao u akciji prikupljanja sredstava za djevojčicu iz Bosne i Hercegovine koja boluje od cerebralne paralize i epilepsije.

Kako se može vidjeti u objavi na Facebook grupi, majka djevojčice Eme je Elli poslala poruku u kojoj je zamolila da na svojim profilima podijeli akciju o prikupljanju novca za kupovinu kolica.

Međutim, influenserica im je odlučila pomoći na drugi način.

“Neću podijeliti jer sam vam uplatila iznos koji vam fali”, napisala je Ella u prepisci koja se brzo proširila društvenim mrežama.

Emina majka je u objavi dostavila i fotografiju koja pokazuje da je Dvornik uplatila iznos od 1.500 eura koji je nedostajao za kupovinu kolica.

“Žena, kraljica”, napisala je u opisu fotografija te se zahvalila svima koji su učestvovali u humanitarnoj akciji.

Ellin potez je na društvenim mrežama izazvao oduševljenje te su mnogi pohvalili njenu humanost napisavši između ostalog da je “žena velikog srca”.

Djevojčica Ema ima nekoliko dijagnoza, a njeno svakodnevno liječenje iziskuje znatnu količinu novca zbog čega su i ranije organizovane humanitarne akcije te je njena majka pokrenula i Facebook grupu na kojoj dijeli informacije i GoFundMe kampanje prikupljanja novca. (Klix)

Podijeli

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *