Ekipa MUP-a TK pobjednik malonogometnog turnira u čast ubijenih sarajevskih policajaca

Nakon završetka Memorijalnog turnira “Adis i Davor“, izvršeno je proglašenje pobjednika i uručenje pehara za osvojeno I, II i III mjesto, najbolji golman, najbolji strijelac i najbolji igrač

malonogometna ekipa uprave polcije mup-a tk najbolja na turniru u cast ubijenih sarajevskih policajaca adisa i davora
Malonogometna ekipa Uprave policije MUP-a TK

Povodom obilježavanja pete godišnjice od stradanja policijskih službenika MUP-a Kantona Sarajevo, Policijske uprave Novi Grad, Adisa Šehovića i Davora Vujinovića, u organizaciji Sindikata policije Kantona Sarajevo, u četvrtak 26. oktobra u sportskoj dvorani “Ramiz Salčin” u Sarajevu održan je malonogometni turnir, koji je okupio brojne ekipe policijskih agencija u Bosni i Hercegovini, gdje je učešće uzela i ekipa Uprave policije MUP TK-a.

Nakon završetka Memorijalnog turnira “Adis i Davor“, izvršeno je proglašenje pobjednika i uručenje pehara za osvojeno I, II i III mjesto, najbolji golman, najbolji strijelac i najbolji igrač.

Prvo mjesto, pobjedom nad ekipom FUP-a osvojila je ekipa Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona, dok je treće mjesto pripalo ekipi PU Novi Grad MUP KS. (tl)

Podijeli

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *