Edukacijski centar „Nahla“ Tuzla organizuje “Dan otvorenih vrata 2022”

u nedjelju 25.09.2022. godine, organizuje Dan otvorenih vrata sa mnoštvom veselih, zabavnih i kreativnih aktivnosti za djecu i odrasle.

0
38

Udruženje Edukacijski centar „Nahla“ Tuzla, u nedjelju 25.09.2022. godine, organizuje Dan otvorenih vrata sa mnoštvom veselih, zabavnih i kreativnih aktivnosti za djecu i odrasle.

Radionice o brzim i zdravim obrocima + besplatni savjeti vezani za zdravu ishranu, veseli i kreativni program za djecu u igraonici, promocija knjige, veče poezije i pjesme su više nego dovoljni razlozi da nedjelju, 25.09.2022. godine, provedete u EC “Nahla”!

Deset razloga zašto da nedjelju provedete u Nahli?

Saznajte koje edukativne programe možete pohađati kod nas i tako usavršiti svoje vještine i kompetencije, upoznajte predavače/ice i pitajte sve što vas zanima!
Kroz kreativne radionice okušajte se u novim kreativnim izazovima!
Priuštite zabavne trenutke svojim najmlađim!
Naučite koje su namirnice zdrave, i kako od njih napraviti grickalice za čitavu porodicu, sa našom savjetnicom za zdravu ishranu se posavjetujte o zdravijem i balansiranom načinu ishrane.
Upoznajte se sa ponudom našeg fitness centra, saznajte kako početi trenirati, izmjerite svoju metaboličku dob na “pametnoj” vagi.
Razgledajte naš moderno i funkcionalno opremljen prostor i pronađite inspiraciju za učenje i razvoj!
Razgovarajte s našim osobljem i saradnicama o svemu što vas interesuje, a tiče se naših programa i usluga!
Pobudite svoje poetično “ja” te se opustite kroz promociju knjige Fikrete Karić – Hodžić i veče pjesme i poezije pod nazivom „Ljubav na prvi stih“.
Osjetite toplinu po kojoj smo prepoznatljivi i popijte kafu s nama!

Sve aktivnosti na Dan otvorenih vrata su besplatne.

U Edukacijskom centru „Nahla“ Tuzla kreiramo poticajno okruženje koje inspirira ženu da razmjenjuje iskustva, sagledava nove perspektive, koristi vlastite potencijale i unosi radost življenja u svoju svakodnevnicu. Činjenje znanja dostupnim smatramo jednom od najvećih civilizacijskih vrijednosti i ključnih zadataka ljudskog postojanja. Kroz svoj rad posebnu pažnju posvećujemo pružanju prilika ženama svih dobi i iz raznovrsnih društvenih grupa da steknu kompetencije u skladu sa zahtjevima vremena, kako bi bile spremne mijenjati sebe i mijenjati svijet.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here