Edim Kadić, kandidat SDA za Skupštinu TK

Bio sam i kandidat za načelnika općine (grada) Tuzle 2004. i 2008. godine. Mnogi me poznaju i najbolje znaju da su za mene riječi i djela profesionalni i ljudski moto u mom djelovanju i životu, općenito

3
352
Edim Kadić na predizbornom skupu u Tuzli (Foto:Press SDA)

Obzirom da sam kandidat za Skupštinu Tuzlanskog kantona za sve koji me nešto slabije poznaju pokušat ću se ukratko predstaviti.

Ja sam Edim Kadić, magistar ekonomskih nauka, rođen 1963. godine.
Nakon završetka osnovne škole završio sam Srednju vojnu školu, Vojnu akademiju – ekonomski smjer i Ekonomski fakultet na kojem sam zatim i magistrirao.

U bogatoj poslovnoj karijeri obavljao sam niz poslova u domaćim i stranim firmama. Radio sam u bivšoj JNA, bio pripadnik Armije BiH, radio za Ujedinjene nacije; radio u američkoj firmi “Brown & Root”, na poziciji civil.admin supervizor, u Robnoj kući “Tuzlanka”, bio sam pomoćnik načelnika u općini Tuzla, zatim dugi niz godina komercijalni direktor u Omega d.o.o. Živinice i od kraja 2013. godine u JZU “Gradske apoteke” Tuzla na poziciji komercijalnog direktora, gdje sam i dalje zaposlen.

Edim Kadić, kandidat SDA za Skupštinu TK (Foto: Press SDA)

Iza mene stoje veliki poslovni uspjesi koje sam ostvario u mnogobrojnim firmama u kojima sam do sada radio.

Putem političkog angažmana nastojim doprinijeti kvalitetu života građana, što se ogleda i u mnogim dosadašnjim inicijativama od kojih su mnoge realizovane, a koje sam inicirao, kao gradski vijećnik u Gradskom vijeću Tuzla u periodu 2012. godine do 2020. godine.

Bio sam i kandidat za načelnika općine (grada) Tuzle 2004. i 2008. godine. Mnogi me poznaju i najbolje znaju da su za mene riječi i djela profesionalni i ljudski odnos u mom djelovanju i životu, općenito.

S poštovanjem, Edim Kadić, kandidat za Skupštinu TK. (Sponzorirani članak)

3 Komentari

  1. Idi ba u Zivinice pa se kandiduj za gradonačelnika. Manse Tuzle. Povedi tako ti Boga i Mirnesa, ako ikako moreš.

    • Uredili ste Gradske apoteke za primjer, g. Edo, želim Vam da uspijete na izborima. Pokazali ste da ste čovjek od posla, a ne od parola

Comments are closed.