Džanan Musa: Ne mogu sakriti sreću, jedva čekam da se priključim saigračima

0
49
dzana musa ipak igra za reprezentaciju bih kvalifikacije sp
DŽenan Musa će ipak igrati za reprezentaciju BiH (Foto: Arhiva)

S dolaskom Džanana Muse košarkaška reprezentacija BiH bit će kompletirana pred utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv Češke (26. novembra) i Bugarske (29. novembra).

U jednom trenutku bilo je neizvjesno da li će sjajni košarkaš Breogana biti na raspolaganju selektoru Vedranu Bosniću za pomenute mečeve, ali iz Španije su danas stigle lijepe vijesti.

– Imam ogromnu želju da igram za reprezentaciju, kao i uvijek. Sada se otvorila mogućnost i više nisam sputan bilo kakvim klupskim zabranama, stoga me itekako uznemirilo kada sam prije nekoliko dana dobio pozitivan nalaz na koronavirus.

Ipak, nakon toga su uslijedila dva uzastopna negativna nalaza i prepreka više nema. Ne mogu sakriti svoju sreću što stižem u Sarajeva. Jedva čekam da se priključim saigračima i krenem s treninzima u reprezentaciji. Što se moje uloge u ekipi tiče, to će selektor odrediti.

Znam samo da sam spreman dati više od sto posto svojih mogućnosti za ovaj dres – ističe Musa, koji sutra stiže u Sarajevo, u izjavi za zvaničnu stranicu KSBiH. (Faktor)

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here