Dvije osobe u džakovima na leđima u Crnu Goru unijele 26 kilograma marihuane

Po nalogu postupajućeg tužioca, N.Lj. je uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlaštena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet droge
dvije osobe u dzakovima na ledjimaiz prvaca albanije u crnu goru unijeli 26 kilograma marihuane uhapsila ih crnogorska policija
Marihuana koju je zaplijenila crnogorska policija

Crnogorska policija uhapsila je osobu čiji su inicijali N.Lj. (33) jer je pretresom vikendice koju koristi pronađeno oko 26 kilograma marihuane.

Službenici Sektora granične policije uočili su dvije osobe koje, krećući se iz pravca Albanije, na leđima nose džakove, a nakon ulaska na teritoriju Crne Gore u mjestu Kučka korita, džakove su predali N.Lj.

Uz konsultaciju sa tužiocem u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici izvršen je pretres vikendice koju koristi N.Lj. u ovom mjestu i tom prilikom su pronađena dva džaka marihuane ukupne težine oko 26 kilograma, saopćeno je iz Uprave policije Crne Gore.

Po nalogu postupajućeg tužioca, N.Lj. je uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlaštena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet droge.

On će uz krivičnu prijavu biti priveden tužiocu u zakonskom roku. (tl)

Podijeli

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *