Duel starih rivala na malim ekranima: Krivaja – Sloboda u direktnom prenosu na BHT1

Iako je prvobitno susret najavljen za subotu, 14. oktobra u 18 sati, meč će početi toga dana, ali u 20 sati, i bit će u direktnom prenosu na BHT1

(Detalj s utakmice Sloboda – Krivaja u prošloj sezoni – Foto. D. Zabuš, arhiva)

Utakmicu starih rivala Krivaje iz Zavidovića i tuzlanske Slobode, koja se u okviru 2. kola Premijer lige BiH igra u Zavidovićima, ljubitelji rukometa moći će pratiti u direktnom TV prenosu.

Iako je prvobitno susret najavljen za subotu, 14. oktobra u 18 sati, meč će početi toga dana, ali u 20 sati, i bit će u direktnom prenosu na BHT1, objavljeno je na službenoj stranici RK Krivaje.

Ova dva tima sastala su se nedavno u Tuzli (29. septembra) u prijateljskoj utakmici, a tada je nekompletna Sloboda slavila s 30:29, golom Gabrierija u zadnjoj sekundi susreta.


Inače, i Sloboda i Krivaja u prvenstvu su prošlog vikenda startali porazima. Sloboda je izgubila protiv Sloge u Doboju (33:32), a Krivaja u Banjoj Luci protiv Borca (32:2

U prethodna dva prvenstva, Sloboda je na oba gostovanja remizirala u Zavidovićima (33:33 prošle, te 31:31 pretprošle sezone), dok je u Mejdanu oba puta pobijedila (36:24 i 40:30). (mp)

Podijeli

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *