Dudić: Mi smo specifična klapa, nećemo čuvati rezultat

Dvoboj Veleža i Colerainea na rasporedu je u četvrtak, na stadionu Mourneview Park u Sjevernoj Irskoj s početkom u 21 sat

0
97
fedja_dudic
Puca od optimizma - Feđa Dudić, trener Veleža (Foto: Internet)

Nogometaši Veleža u srijedu, 14. srpnja, putuju u Sjevernu Irsku gdje će u četvrtak igrati protiv Colerainea u uzvratnom susretu prvog pretkola UEFA Konferencijske lige.

Rođeni su na Grbavici u prvom susretu svladali predstavnika Sjeverne Irske rezultatom 2:1, a trener Veleža Feđa Dudić istaknuo je kako se u uzvratnom susretu ne planira braniti.

“Nećemo ići tamo da bismo branili ovaj rezultat, izaći ćemo hrabro, postaviti se kao da je prva utakmica i ići na pobjedu. Također nas očekuje malo manji teren nego je to Grbavica. Uvjeti su specifični, jer idemo igrati van države i to službenu evropsku utakmicu, pa će nam možda malo biti problem prilagoditi se na početku utakmice. Ali, očekujem da će na kraju sve biti u našu korist jer smo u prošloj utakmici pokazali da smo bolji od našeg protivnika”, kazao je Dudić, prenosi Sport Centar.

Kazao je kako Rođenima motiva neće nedostajati.

“Ne igramo Evropu svaki dan pa da se sada moramo motivirati, možda će biti teže motivirati igrače za prvu prvenstvenu utakmicu. I momci i ja ćemo biti sto posto motivirani i to sigurno neće izostati. Mi smo specifična klapa, na treningu pokušavamo postići da prije svega prevladava motivacija, smijeh, da su igrači zadovoljni i zaista imamo jednu obiteljsku atmosferu. O nekoj nervozi uopće ne razmišljamo, prošli smo dosta toga i želimo samo biti dobri i igrati nogomet. Ova ekipa je sazrijela i mislim da smo spremni za velike stvari”, istakao je Dudić.

Što se tiče igračkog kadra, trener Veleža je naglasio kako nema ozlijeđenih.

“Svi koji su bili na Grbavici putuju i za Sjevernu Irsku. Obren Cvijanović i Alen Dejanović nisu još u kadru, ali očekujemo da će sudjelovati u ekipnom treningu već u subotu, kada se vratimo, a ovisno od umora pojedinih igrača, možda će i konkurirati za prvenstvenu utakmicu protiv Posušja”, kazao je Dudić.

Dvoboj Veleža i Colerainea na rasporedu je u četvrtak, na stadionu Mourneview Park u Sjevernoj Irskoj s početkom u 21 sat.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here