Dragan Jović: Samo nas pobjeda zanima protiv ekipe iz San Marina!

Sutra igramo naš debi u Evropi i želimo da u najboljem svjetlu predstavimo našu državu. Igramo protiv ekipe koja je stalni učesnik ovih UEFA-inih evropskih takmičenja. Imamo jasne ambicije nakon mjesec dana rada. Mi smo optimisti i želimo da ostvarimo povoljan rezultat, a to je pobjeda - kazao je Jović

0
239
Press u San Marinu: Jović, Fejzić, Suljagić (Foto: Klub)

Uoči historijske utakmice Tuzla Cityja u okviru Konferencijske lige, koji po prvi puta predstavlja Bosnu i Hercegovinu u Evropi, na nacionalnom stadionu u Sam Marinu održana je press konferencija, na kojoj su pred novinare izašli šef stručnog štaba, Dragan Jović i kapiten ekipe, Nevres Fejzić.

– Sutra igramo naš debi u Evropi i želimo da u najboljem svjetlu predstavimo našu državu. Igramo protiv ekipe koja je stalni učesnik ovih UEFA-inih evropskih takmičenja. Imamo jasne ambicije nakon mjesec dana rada. Želim da pohvalim ove momke. Mi smo optimisti i želimo da ostvarimo povoljan rezultat, a to je pobjeda – kazao je Jović.

Kada je u pitanju zdravstveni bilten istakao je da u ekipi, zbog povreda, neće biti Mišić i Mehidić.

Kapiten Fejzić je također govorio u optimističnom tonu.

– Momci razumiju u kakvoj se situaciji nalazimo i ovo je historijski izlazak u Evropu. Mi ćemo pokušati da što bolje odigramo i da se kući vratimo s pozitivnim rezultatom – kazao je Fejzić.

Utakmica Tre Penne – Tuzla City se igra u četvrtak od 20 i 45. (FC)

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here