Djevojka koja je godinama radila s ljubimcima tvrdi: Ovo su najgore pasmine pasa

0
210
djevojka iskustvo rad s ljubimcima video najgore pasmine
Samojedi neprekidno laju, što je definitivno faktor koji biste trebali uzeti u obzir kada nabavljate psa

Na internetu se mogu naći brojni popisi najboljih, najljepših i najpametnijih pasa, no za svakog vlasnika njegov pas je najbolji.

Međutim, jedna djevojka koja na TikToku objavljuje pod imenom @chilicheesechelsea, tvrdi da je godinama radila u industriji kućnih ljubimaca te je prema tome sastavila popis najgorih pasmina pasa.

Haski

Ljudi vole haskije zbog njihove nježne i privržene prirode te upečatljivih plavih očiju. Ali tiktokerica @chilicheesechelsea smatra da su haskiji “potpuno nesređeni i jako glasni”. Iako to ne vrijedi za sve haskije, poznato je da mnogi laju ili zavijaju u neprikladnim trenucima.

@chilicheesechelsea

DISCLAIMER: I love these breeds but I don’t want to own one of my own. Don’t come for me doodle moms 🤪🤓 IT’S JUST MY OPINION!!!! (And a joke, I have a chihuahua lol)

♬ Che La Luna – Louis Prima

Njemački ovčar

Njemački ovčari su zaštitnički nastrojeni i vrsni čuvari. Ali, prema ovom videu, oni su i najtjeskobnija pasmina.

Samojed

Po prirodi nježni, samojedi mogu biti divni suputnici i obiteljima s malom djecom i umirovljenicima. No, prema ovom videu koji je postao hit, oni neprekidno laju, što je definitivno faktor koji biste trebali uzeti u obzir kada nabavljate psa.

Mješanci pudla

Mješanci zlatnog retrivera i pudla, labradora i pudla i slično uzgajaju se u nadi da će spojiti pozitivne osobine svake pasmine. Za njima vlada velika potražnja jer se pudlica smatra hipoalergenom pasminom, ali @chilicheesechelsea napominje da mnogi ne znaju kako se nositi s njihovom energijom.

Bez obzira na pasminu vašeg psa, važno je da ga dobro dresirate od samog početka i da budete svjesni njegovih fizičkih, prehrambenih i mentalnih potreba.

Maltezer i shih-tzu

Dvije popularne pasmine našle su se na popisu ove tiktokerice jer se njoj osobno ne sviđaju.

Njezin video do sada je skupio preko sedam miliona pregleda.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here