David “odgovorno tvrdi” da supruga Mike Aleksića nije znala šta se dešava

Nakon što su glumice Milena Radulović i Iva Ilinčić u javnost iznijele bolne detalje o silovanju i zlostavljanju koje su doživjele od učitelja glume Miroslava Mike Aleksića, ovim povodom oglasio se i muzičar Đorđe David, koji je po profesiji glumac i bio je jedan od prvih polaznika Aleksićeve škole glume.

Uz to, Đorđe je sa Aleksićevom suprugom Biljanom Mašić kolega sa klase na Akademiji.

“Meni je Mika poslije mog pokojnog oca bio prvi autoritet. Ovo je pakao za mene. On je za mene bio heroj mog sazrijevanja i ne kapiram šta se desilo u njegovoj glavi da dođe do ovoga”, počeo je Đorđe David, a zatim dodao da se čuo sa Biljanom nakon što je Mika Aleksić priveden, te tvrdi da ona nije znala ništa o zlostavljanju studentkinja.

“Rekao sam joj da na mene može da računa 24 sata. Mala Radulovićka je bila kod Biljane na klasi, znam je od 14. godine i odgovorno tvrdim da Biljana ništa nije znala. Neki kažu da ne postoji šansa da ne saznate tako nešto, ali postoje ljudi koji vode dvostruki život”, tvrdi Đorđe David.

“Mala Radulovićka je doživjela ozbiljno olakšanje i kamen sa svoje duše skinula, a Biljana ga je dobila. Postoji ono što se zove povjerenje i verovanje, a nikada možda ne upoznamo osobu prekoputa sebe. Ne želim nikada da iznevjerim svoju suprugu i kćerku, i bilo koju prijateljicu. Sud će reći svoje, jedva čekam razrješenje”, završio je David, navodi “Blic”.

Podijeli

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *