Danka Ilić bi danas slavila 2. rođendan

Danka Ilić nestala je u utorak 26. marta u 13:45 u Banjskom Polju kod Bora. Istraga je dosad utvrdila da je ona ubijena sedam minuta kasnije, u 13:52 kada je na nju naletjelo službeno vozilo JKP Vodovod Bor
Danka Ilicdobio vanrednu vijest koju je saopstio medijima da je mala djevojcica danka ilic za kojom se tragalo ubijena
Danka Ilić (Foto: Arhiva)

Djevojčica Danka Ilić rođena je na Đurđevdan 2022. godine i danas bi proslavila drugi rođendan.

Ona je nestala 26. marta u Banjskom Polju kod Bora, a ubijena je istog dana, samo nekoliko minuta nakon što se odvojila od majke Ivane i brata. Komšinica porodice Ilić ispričala je kako je izgledala proslava prvog rođendana prošle godine.

“Danka Ilić je rođena na Đurđevdan 2022. godine i danas bi proslavila drugi rođendan. Znam da bi joj roditelji spremili tortu i poklone i da bi se radovala kao što se svako dijete raduje poklonima i rođendanu… Sjećam se da su joj prije godinu dana napravili tortu Mini Maus sa roze svjećicom… Еto, umjesto veselja, djevojčicu ne mogu da nađu ni nakon 40 dana, a Dankin otac Miloš i majka Ivana ne mogu svoju kćerku da sahrane kako dolikuje kako bi mali anđeo počivao u miru!”, rekla je komšinica za Kurir.

Podsjećamo, Danka Ilić nestala je u utorak 26. marta u 13:45 u Banjskom Polju kod Bora. Istraga je dosad utvrdila da je ona ubijena sedam minuta kasnije, u 13:52 kada je na nju naletjelo službeno vozilo JKP Vodovod Bor u kojem su bili S.J. (50) i D.D. (50).

Oni su je udarili automobilom nakon čega su izašli iz vozila, zadavili je jer je još bila živa, spakovali u gepek i bacili tijelo na obližnju deponiju. Tijelo ubijene djevojčice i dalje nije pronađeno, a osumnjičeni za ubistvo nalaze se iza rešetaka. (tl)

Podijeli

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *