Današnji datum je posebno značajan u numerologiji

Rastavljanje ovog broja otkriva zašto se smatra značajnim. U numerologiji, broj jedan korelira s neovisnošću, individualnošću i novim počecima, a dva se odnosi na osjetljivost i strpljenje

0
280

Danas je 12.12., a u numerologiji to je velika stvar, posebno kada je broj 12 u pitanju, jer je on posebno moćan i značajan. Astrologinja Narayana Montúfar kaže da postoji mnogo razloga zašto praktičari numerologije pridaju dodatni značaj ovom broju.

– Od antike, broj 12 je imao veliku važnost u različitim kulturama, iz mnogih razloga – od numeroloških, matematičkih , arhetipski i duhovnih. Naša kalendarska godina podijeljena je na 12 mjeseci, sati su podijeljeni na 12 sati, a postoji i 12 horoskopskih znakova u zapadnom i kineskom zodijaku. Ovaj broj je posvuda – kaže.

Rastavljanje ovog broja otkriva zašto se smatra značajnim. Dvanaest se sastoji od jedan i dva. U numerologiji, broj jedan korelira s neovisnošću, individualnošću i novim počecima. Broj dva se odnosi na osjetljivost i strpljenje. Zbroj znamenki je tri, a to je broj koji naglašava osjećaje i veze. Također, numerologija punog datuma, 12.12., je šest (1+2+1+2=6), a astrologinja Lisa Stardust kaže da je to povezano s idealizmom i idejom da svojim teškim naporima možemo donijeti promjenu.

– Svaki put kada vidimo da se ovaj broj pojavljuje, to znači da se nešto bliži kraju i da se približavamo novom početku – kaže Montúfar.

– Njegovo značenje može biti povezano s dovršavanjem nečega u vašem životu, tako da se možete pripremiti za prijelaz na drugu fazu rasta i razvoja – objašnjava astrologinja Leslie Hale, piše Refinery29.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here