Da srce pukne: Tuga i bol na ispraćaju dvogodišnje djevojčice (Foto)

Ispraćaj tragično preminule dvogodišnje djevojčice Sofie Arnautović, koja je prije tri dana u večernjim satima pala sa 15. sprata zgrade na Slatini u Tuzli, obavljen je danas ispred Komemorativnog centra u Tuzli, a sahranjena je na Ateističkom groblju Trnovac u Tuzli.

Osim članova porodice, oca Admina Arnautovića, majke Jovane i brata Adriana, te članova rodbine, od malog anđela oprostio se i veći broj komšija, prijatelja i drugih građana Tuzle.

Teško je opisati osjećaje tragikom pogođenih članova porodice, jednako i svih prisustnih: nevjerica, bol, ogromna tuga, žalost…Da srce pukne, jednostavno rečeno.

Kao što su mediji objavili, malena beba pod nepoznatim okolnostima pala je sa 15. sprata zgrade, 11. jula, što je isto veče potvrdila Policijska stanica Centar, odnosno, MUP TK.

Vezani članak

Sutra ispraćaj tragično nastradale djevojčice

Vijest o strašnoj tragediji proširila se regionom, a porodici Arnautović stiglo je na hiljade poruka iz Tuzle, cijele BiH i inostranstva, putem društvenih mreža, telefonom i lično; poruka sa izrazima saučešća i podrške u njihovim najtežim životnim trenucima.

“Putuj mali anđele”, “počivaj u miru Božjem, a među anđelima”, “malenoj pokoj duši i raj nebeski”, “porodici iskreno saučešće, sabur i snage da izdrže bol”, “prestrašno, iskreno saučešće porodici”…, samo su neke od brojnih poruka upućenih porodici Arnautović i rodbini malene Sofie. Poruke i dalje stižu. (tl)

Podijeli

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *