Da li je Dodikov savjetnik potegao pištolj na Momu Mandića?

Iz trebinjske policije su se oglasili nakon incidenta u centru grada kada je, prema navodima BN-a, savjetnik Milorada Dodika, Branislav Okuka, potegao pištolj na biznismena Momčila Mandića.

U objavljenom saopštenju nisu navodili imena aktera ovog događaja, ali se prema inicijalima može zaključiti da se radi o Branislavu Okuki i Momčilu Mandiću.

– Policijski službenici PU Trebinje su 17. septembra 2023. godine, lišili slobode lice inicijala S.L. u Trebinju za kojim je bila raspisana Centralna potjernica. Lice je lišeno slobode prilikom intervencije policijskih službenika tokom verbalnog sukoba između lica inicijala B.O. i M.M. na raskrsnici ulica Kralja Petra i Oslobodioca i Cara Lazara.

O događaju je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju koji se izjasnio da u nema elemenata krivičnog djela. U toku je dalji rad po događaju – navodi se u saopštenju trebinjske policije.

Branislav Okuka je jedan od glavnih savjetnika Milorada Dodika, a njegovo ime povezuje se i sa Udruženjem “Čast otadžbine”, te sa jedinicom “Srpska čast”.

Podijeli

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *